Metodologiile TenStep te ajuta sa implementezi rapid

si eficient bunele practici in Project Management

TenStep Project Management™ Process

Aplicarea practica a proceselor si bunelor practici de Project Management necesita mai mult decat cunostinte si abilitati dobandite prin cursuri de instruire. Implementarea unei metodologii asigura obtinerea de rezultate predictibile la nivelul tuturor proiectelor derulate. TenStep PM™ Process contine toate procesele, tehnicile si formularele tipizate (templates) necesare pentru implementarea bunelor practici de Project Management la nivelul intregii organizatii.

PMOStep™

Introducerea unei structuri organizationale de tip Project Management Office (PMO) reprezinta un proiect in sine. Pentru a obtine rezultate concretizate in valoare adaugata, implementarea unui PMO trebuie sa urmeze un set bine definit de etape si activitati. PMOStep™ contine toate procesele, tehnicile si formularele tipizate (templates) necesare pentru constituirea si operarea cu succes a unui PMO la nivel organizational sau departamental.

PortfolioStep™

Pentru a putea corela strategia de afaceri cu derularea efectiva a proiectelor, organizatiile mari sau mici trebuie sa implementeze un sistem de procese care sa permita managementul portofoliului de proiecte la nivel holistic, de ansamblu. Aplicand metodologia PortfolioStep™, orice organizatie poate implementa un astfel de sistem in conditii de predictibilitate si evitand capcanele inerente unei astfel de initiative.

ro us au fr it de es nl bg ca jp cn ru ie br ua pt hu Cameroon cl cr East-Caribbean ec gt hr in mx pl sg sr tn za