Servicii de Consultanta

Iata doar cateva dintre modurile in care te putem ajuta:

Serviciu Descriere
Quick PMO Startup Simpla constituire a unei structuri organizationale cu denumirea PMO nu duce la performante mai bune. Dimpotriva, uneori poate determina chiar sincope in activitatea curenta, cu consecinte extrem de negative pentru buna desfasurare a proiectelor si pentru organizatie in general.

Pentru a evita astfel de riscuri solutia este sa te folosesti de experienta altor organizatii, si sa eviti in acest fel repetarea unor greseli tipice. In decursul a zeci de implementari PMO, TenStep a acumulat o experienta considerabila in constituirea si operarea PMO. In plus, ne bazam pe o metodologie interna (PMOStep), care te ajuta sa nu pornesti de la zero.

Avantajul folosirii unei metodologii este ca, in loc sa inveti din propriile tale greseli inerente unei astfel de initiative, vei invata din greselile pe care le-au facut altii inaintea ta, aplicand solutii care si-au dovedit in timp eficacitatea.
Virtual PMO Foloseste experienta consultantilor TenStep pentru a opera un PMO care functioneaza deja. Acest serviciu este util clientilor mai ales in perioada de debut a PMO-ului, atunci cand experienta interna privind aceste procese este inca in curs de constituire.
Methodology Deployment Daca intentionezi sa implementezi o metodologie de Project Management in organizatia ta, te putem ajuta sa derulezi cu succes acest proiect. Adoptia unei metodologii (nu neaparat TenStep) presupune urmarea unei secvente bine determinate de activitati si etape. TenStep are o experienta bogata in astfel de proiecte de tip "methodology deployment", si te poate ajuta sa realizezi acest lucru mai repede si mai ieftin.
Portfolio Management Implementation Pentru a putea corela strategia de afaceri cu derularea efectiva a proiectelor, organizatiile mari sau mici trebuie sa implementeze un sistem de procese care sa permita managementul portofoliului de proiecte la nivel holistic, de ansamblu. Te putem ajuta sa adaptezi si sa implementezi metodologia PortfolioStep™, astfel incat organizatia ta sa evite capcanele inerente unui proiect de acest tip.

Contacteaza-ne pentru a discuta posibilitatile de colaborare cu TenStep

11 + 2 =

pmi_consultan_registry_logo_2c

ro us au fr it de es nl bg ca jp cn ru ie br ua pt hu Cameroon cl cr East-Caribbean ec gt hr in mx pl sg sr tn za