Solutia completa pentru Managementul Proiectelor

CONSULTANTA

TRAINING

METODOLOGII

Despre TenStep Romania

Expertiza globala, aplicare locala

TenStep Romania a luat fiinta in 2004, cand firma americana TenStep, Inc. a semnat contractul de reprezentare pentru Romania cu Sebastian Cazacu, fondatorul si initiatorul reprezentantei romanesti.

TenStep Inc. a oferit nu doar accesul la o expertiza impresionanta in domeniul Project Management, dar si garantia unor produse si servici al caror nivel de calitate este recunoscut in peste 40 de tari.

Desi este o firma mica, TenStep Romania a fost de la bun inceput un succes, reusind sa atraga un numar semnificativ de clienti atat din segmentul corporate, cat si din randul persoanelor fizice in cautare de cursuri de buna calitate.

Primul program de training oferit in piata romaneasca a fost “TenStep PMP Exam Prep”, destinat celor care doresc obtinerea certificarii internationale PMP. In urmatorii ani, acest curs a fost livrat de catre TenStep Romania in peste 8 tari situate pe 3 continente diferite.

Pasiunea pentru Project Management si convingerea ca aceasta disciplina poate contribui la progresul societatii romanesti au format motorul care a propulsat TenStep Romania catre proiecte mari de consultanta, atat in tara, cat si in Europa si Statele Unite ale Americii.

Pe masura ce piata romaneasca s-a maturizat, a crescut si complexitatea serviciilor de consultanta TenStep, precum si diversitatea programelor de instruire. Dupa mai bine de zece ani de la infiintare, TenStep Romania acopera cele mai importante tipuri de servicii in sfera Project Management:

 • Constituire si operare structuri PMO
 • Portfolio Management
 • Program Management
 • Implementare si adaptare de metodologii
 • Evaluare de proiecte si audituri
 • Implementarea de sisteme de Process Improvement bazate pe modelul CMMI si evaluari de tip SCAMPI
 • Pregatirea si instruirea personalului implicat in proiecte, atat prin cursuri standard cat si prin programe complexe de instruire adaptate nevoilor specifice fiecarei organizatii

Prin colaborarea cu cei peste 200 de consultanti din reteaua globala TenStep, reprezentanta din Romania poate asigura resursele si competentele necesare pentru proiecte nationale de mari dimensiuni, dar si participarea la proiecte transfrontaliere.

TenStep Romania acopera un spectru amplu de domenii de expertiza, standarde si modele, din care fac parte:

 • Traditional Project Management: PMBoK Guide, Prince 2
 • Agile Project Management: Scrum, Dynamic Systems Development Method (DSDM/Atern)
 • Process Improvement: CMMI for Development si CMMI for Services
 • Enterprise IT Governance: COBIT 5

De-a lungul a celor peste 10 ani de activitate, TenStep Romania a furnizat cu succes servicii de consultanta si instruire pentru firme mici si medii, corporatii multinationale si organizatii apartinand sectorului public al Uniunii Europene.

TenStep isi continua misiunea de a promova in Romania cele mai bune practici de Project Management, prin produse si servicii care contribuie la cresterea performantelor clientilor sai care activeaza in diferite industrii: IT/Telecom, Petrol si gaze, industria farmaceutica, servicii financiar-bancare, productie industriala, industria auto, servicii, constructii, sanatate, administratie publica si organizatii internationale.

ro us au fr it de es nl bg ca jp cn ru ie br ua pt hu Cameroon cl cr East-Caribbean ec gt hr in mx pl sg sr tn za